15 kesäkuuta 2011

Tiin goottiasu

 Tässä onkin vaikea paketti! Yritän parhaani. Kuvat on ottanut ja käsitellyt Marjo Hakala. Kuvauspaikkana toimi Taidetehtaan hevostallin pääty. (Kyllä- täällä on kaikkea).Aluksi haluan kiinnittää huomion helmikaulavaatteeseen. Se on kasattu organzanauhalla, rauta- ja karhunlangalla. Helminä on itse maalattuja puuhelmiä sekä kaikkea mahdollista sinisävyistä. Huomio kiinnittyy kolmeen suureen läpinäkyvään prismaan, jotka ovat myös korvakoruissa.  Kaulavaate sidotaan niskan taa leveällä satiininauhalla. Etupuolella mustaa vinyyliä, jonka sisälle monimutkaiset tukirakenteet on piilotettu.Kaulavaate näkyy kauniisti mustan yksinkertaisen korsettitopin päällä. Se on koottu 12 kappaleesta, tuettu luilla ja selkä nyöritetty poikkeuksellisesti 1mm paksuisella mustalla kuminauhalla.
Hame on valmistettu mustasta organzasta, metallinsinisestä lamee/metallikankaasta ja koristeltu hopealla tereenauhalla. Kaikista 'väleistä' näkyy läpi, mutta musta vuori estää harmilliset paljastelut. Hame on pallonmuotoinen  ja siinä on leveä vyötärökaarroke.  Inspiraation tämä on saanut keskiaikaisista vaatteista, joihin tehtiin viiltoja liikkuvuuden mahdollistamiseksi. 
Kirppikseltä ostetut kengät saivat päälleen mustaa spreitä ja suuren määrän sinisiä 'timantteja' , joista melkein kaikki tippuivat kuvauksissa :-DEi kommentteja:

Lähetä kommentti