05 kesäkuuta 2011

Marjon goottivaate


Huh. Ja huh. Tätä tehdessä oli hermot kireällä. Seuraava mallistoni vaate esittäytyy nyt.

Valokuvat  on ottanut Mansu ja käsitellyt Marjo Hakala.Tässä Marjon goottiasu. Siihen kuuluu punaiset korut, punainen paita sifonkia, luilla vahvistettu vinyylivyötärökorsetti, johon on brodeerattu kirjain M ja koristeita, päälihame satiinia ja alushame punaisella tyllillä, molemmat täyskelloja. Saappaisiin on liimattu hienot viirut punaisia tähtiä supersankarihengessä :-D

Päälihamen reunassa kulkee vanne, joka pitää sen ryhdissä (ja kurittomana!) Vetelin rypytysjalalla kahta erilevyistä organzanauhaa reunaan koristeeksi. Hame on täyskello ilman saumoja, vyötäröllä on kuminauhakuja.

Tässä kuvassa korutkin näkyvät. Tosiaan ilman mitään ohjeistusta pyöräytin asuihin sopivat korut kunkin värimaailmaan sopiviksi. Onneksi löysin suuria punaisia 'prismatimantteja'.
 Finlaysonin vanha palosammutin saa aivan uudenlaista kyytiä...  Tässä näkyy hyvin, miten päälimmäinen hame aaltoilee.  Alushame on erittäin runsas, joten mitään tahatonta ei vilahtele.


 Patosillalla ja Vanhan kirkon puistossa Tampereella. Marjo herätti suurta huomiota, ja ohikulkijat jopa ottivat valokuvia meistä :-) Seuraavassa kuvassa The Grillin amfiportailla keskustorilla.


 Lopuksi vielä riehumista palosammuttimen päällä ja loppuposeeraus parkkihallissa poislähtiessä. Ihmeen hyvin sopi sen luolan valaistus muotikuviin!  Kaikki vaatteet on valmistettu juuri kyseisen mallitytön mittojen mukaan. Tuotteet tulevat myyntiin, enkä niitä aio kokonsa puolesta korjata. Ainahan voin säilyttää nämä veljentytölle   (nyt 9kk)  :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti