07 kesäkuuta 2011

Marjon arkivaate

Tässä seuraava mallistoni kokonaisuus. Marjon arkivaatteet saivat vaikutteet rakkaalta grungekaudeltani. Se näkyy materiaalivalinnoissa ja kuvioinneissa.  Kuvat on ottanut Anniina Seppälä ja käsitellyt Marjo Hakala. Nämä kuvat on otettu Toijalassa Pihlgren&Ritolan perinteikkään tapettitehtaan ympäristössä.


Farkut ovat joustavaa mustaa puuvillaa, joka rikottaessa kauniisti menee beigeksi. Taskuissa on raastinraudalla käsitelty kangas kuluneeksi.  Vyötäröllä sivuilla on nyöritetyt halkiot, joilla housut vedetään hyvin istuviksi- vetoketjua ei ole.  Halkion takana on punainen keinonahka, jota on myös takissa.Lyhyt takki on valmistettu ruudullisesta flanellista, joka oli todella vaikeaa työstää velttoutensa vuoksi. Vuorina punaista satiinia. Hihoissa on suuret halkiot kyynerpäästä alaspäin ja niissä ja selässä on 10mm reijillä  tehty nyöritys organzanauhaa.


Paita on kirjavaa ohutta puuvillaa. Rintojen yli menee kaksi frillaa, reunat on huoliteltu vinosatiininauhalla ja kyljessä on piilovetoketju.Kengät ovat saaneet myös uuden kuosin spraymaalilla ja punaisella hileellä. Nauhat ovat samaa punaista organzaa kuin muuallakin asussa. Kaula- ja korvakorut ovat itsetehtyjä asun väreihin sopiviksi.


1 kommentti:

  1. maano on kaunein noissa kuvissa ♥ voivoi ihanaihana!! tosi kaunis meikki ja hiukset ihanasti! aivan upee ihminen!! hope so maanoki lukis tän :):) ♥♥♥

    VastaaPoista