13 toukokuuta 2011

Kuvauspäivä keuhkokuumeessa

Tuli tiukka paikka, kun sain massiivisen hengitystieinfektion juuri, kun oli sovittu 10 ihmisen kanssa tietty kuvauspäivä. Jos päivän materiaali on hieman sekavaa, niin kuume ja lääkitys selittää asian... Onneksi minun vastuullani oli VAIN videon kuvaaminen.  Päivä oli superkiireinen; kaksi videokuvausta ja kaksi mallikuvausta.  Vaatteet valmistuivat taas tuttuun tapaan yötä myöten, olinhan maannut kuumeessa sohvalla monta päivää.


Tyttöjen kengät. Jennyllä spreijattu liukuväri  ja liimattu koristekivet. Marjolla (huh) olikin sitten suurempi askartelu tuossa lookissa. Inhoan tuollaista pientä näpertelyä sormet liimassa, mutta näitä ei kaupasta saa!


Aluksi meikattiin ja kammattiin Taidetehtaalla. Siitä lähdettiin pariin paikkaan ottamaan mallikuvia.  Tässä Marjo käsittelyssäni. Lopputulos on aina itsellenikin yllätys. Tavoitteena boheemi valokuvaaja-look.

        


Aluksi kävimme laittomasti pomppimassa ratapihalla. Siellä säilytetään betonisia 'ratapöllejä'. Juoksentelimme raoissa etsien valaistukseltaan siedettävää kuvauspaikkaa- tausta oli jokapuolella yhtä hieno.

Tässä olemme eräillä hylätyillä portailla kuvaamassa mallikuvia kummastakin tytöstä. Näitä rappuja ei oltu käytetty varmaan 30 vuoteen, aivan mieletön tausta! Kampauksen korjailua. Minulla on päällä kunnon vaatekerros, vaikka ulkona oli aivan kesä.Tässä fantastisia  kuvauspaikkojamme Tapettitehtaan ympäristössä. Eräässä palaneessa rakennuksessa on sisällä kaikkea erikoista tavaraa. Marjo tuoreessa lava-autossa. Jenny valvovan katseen alla vanhoilla portailla.

Kuvassa minä kuvaamassa Marjoa, joka kuvaa bändiä (Rust to Atlas). No, lopputuloksen näette parin viikon päästä, niin paljastuu, että tässäkin on jotain järkeä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti