24 huhtikuuta 2011

Super-sankari-video/malli-kuvaukset

Huh, otsikosta ei saanut selkeämpää. Kuvasimme eilen sekä videota että muotikuvia tulevaan mallistoon liittyen. Videossa vaatteeni esitellään köykäisen juonen varassa; tavalliset kotirouvat muuttuvat tylsiä bileitä pelastaviksi supersankareiksi. Näin saan näytettyä viisi juhla- ja goottivaatetta kätevästi samassa paketissa.

Kuvassa In The Mood vastaa vatkainpuhelimeensa kesken leivosten asettelun.Sää suosi, ja pääsimme kuvaamaan ulos. Aurinko vaan aiheutti ongelmia- osa kuvista paloi pahasti puhki. Toisiin taas sai täyden kesäfiiliksen. Käytän malleina ystäviäni, joten jokainen pituus ja ruumiinmalli on edustettuna. Epäilenpä, etteivät 'aidot' mallitytöt olisi sitä ruoka- ja juomamäärää vetäisseetkään :-D En voi vielä ennen muotinäytöstä (28.5.) julkaista kunnollisia kuvia malliston vaatteista, mutta paljastellaan nyt vähän.

Taidetehtaan navetan päädyssä on hevostalli. Tässä ihmettelemme päivän ensimmäistä mallikuvausta. 
Kaikilla on oma teemaväri, jonka mukaan olen valmistanut asun, siihen sopivat korut ja uudistanut vanhat kengät näytökseen sopiviksi. Paljetteja lenteli kengistä pitkin asuntoa ja pihaa- ei hyvä! Ajattelin, ettei tässä vaiheessa enää voi käyttää ostokoruja- tai kenkiä, jos haluaa saada itselleen vakuuttavan maineen vaatesuunnittelijana/ valmistajana.
    
Tiin In The Moodin juhlavaate on mustaa sifonkia ja turkoosia satiinia. Goottivaatteessa taasen sähkönsinistä metallilameeta ja mustaa organzaa. Mustan satiinikorsetin päällä on 'helmivaate' eli jättiläismäinen hämähäkinverkkoa muistuttava mustansininen helmikoru, joka sidotaan kaulan ympärille leveällä satiininauhalla. Kuvat julkaistaan sitten kuukauden päästä.

Tässä Marjo ylitti itsensä, ja laittoi juuri hameen väriset superripset! Marjon blogi.Seisoimme myös keskellä tietä kuvaamassa ainoaa ensikertalaista malliamme. Ei riittänyt, että neljä muuta tuijottaa ja komentelee, vaan oli vielä runsas liikenne tiellä. Onneksi Jenny suoriutui kunnialla.Tii oli valmistanut lavastuksiin loistavia FashionFive- leivoksia. Ei joka näytöksellä olekaan omaa nimikkoleivosta! Kannattaa pitää malleissa jokaisen eri ammattikunnan edustajia.  Tästä Tiin blogiin: http://tindenkummallisuudet.blogspot.com/Tässä Mansu vastaa korurasiaansa tulleeseen puheluun. Kyllä- päässäni mikä tahansa esine muuttuu puhelimeksi, koko videolla ei esiinny kuin yksi aito sellainen. Sekin yksilö on 40-luvun museoluuri, jotan en kehdannut lahdata palasiksi. Mansun blogia voit lukea osoitteessa : http://wnbmnd.blogspot.com/Laitetaan vielä loppukevennykseksi kuva taiteilijasta itsestään edustavimmillaan. Tulikarin touhuista lisää kuvia on Facebookissa hakusanalla TULIKARI.  Lisäksi kotisivuillani näkyy vanhempia tuotoksia www.tulikari.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti