26 huhtikuuta 2011

Kuvauspäivä Tampereella

Olimme Marjon ja Mansun kanssa kuvaamassa hääpukua ja goottivaatetta Tampereen keskustorin ympäristössä. Sää suosi meitä ja oli yli 20 lämmintä, vaikka oli vasta pääsiäinen. Niin. Siihen liittyen porukkaa olikin liikenteessä yllättävän paljon. Firmojen sisäpihat ja salakatot yms mielenkiintoiset paikat olivat autioina, mutta kaikki julkisemmat  paikat aivan täynnä jalankulkijoita, joilla ei ollut kiire mihinkään. Luulisi, että Tampereella on jo kaikki nähty (itse en ainakaan enää jaksa kuin vilkaista jotain oudompaa tapahtumaa kohti), mutta nyt tuntui, että meillä oli kaupungin paras show!

Tässä minä olen testinä parhaasta kuvauskohdasta Mansun hääpukua varten. Pari äijää jäi tarkoituksella juttelemaan ja kyttäämään, luulivat ilmeisesti
suuremmankin levikin lehden muotikuvaukseksi :-DTämä kuva aiheutti pahimman hämmingin. Olemme juuri patosillan vierellä, kyseessä oli jokin Finlaysonin antiikkinen palosammutinlaite. Marjo vetäisi sellaisen shown tuolla päällä, että ulkopuolisetkin tulivat ottamaan kuvia.

Tässä korjailen Marjon vaatetta.
Loistavia kuvauspaikkoja oli lukuisia. Hukun siis hyviin kuviin (640 kuvaa kansiossa tästä päivästä), mutta parempi niin päin. On kammottavaa, kun mallista saa vain yhden kelpuutettavan kuvan, ja sekin näyttää siltä, että malli olisi juuri haistanut jotain todella pahaa. Näitä sattuu.  Tässä pituusjärjestys ikkunan kautta.

Lisäksi Bling löysi omaa nimeään kantavan firman mainosikkunan :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti